Over conssert

conssert staat voor: bijzondere muziekuitvoering.
De muziek kan variëren van klassiek t/m eigentijds.

conssert gaat voor inclusiviteit: een conssert is door en/of voor mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om naar een concert(zaal) te gaan; maar die toch een verzetje willen: als artiest of als publiek.

conssert is door ons (Luuk & Gijs) opgericht in Oss (cOnSSert) (zie ook www.gleveriD.nl).

conssert : luisteren en kijken, genieten en applaudisseren; onze muzikanten zijn geen professionals maar houden evengoed van gezelligheid, een (vrolijke) noot en complimenten.

conssert is de organisatie voor uw ‘inclusief genieten concert’.

Onze eerste muzikant

Luuk Verheijden (Oss, 1994) heeft vanaf zijn 8e met plezier pianoles bij Ricky van Lith, van wie hij ook compositieles en muzikale vorming krijgt. Hij speelt graag klassieke muziek van Bach, van Beethoven, Chopin, Debussy, Grieg, Liszt, Mozart, Schubert, Schumann. Zijn groeiend repertoire bevat ook eigentijdse muziek, zoals van Einaudi, Glass, een ondeugende boogiewoogie en eigen composities, zoals ‘DAPPER’ (hieronder). Luuk heeft diverse aansprekende recitals op zijn naam staan: opening  jaarlijkse FringeL FestivaL, première barOKorkest, Kwartiermakers Festival (Nijmegen), opening K26 tentoonstelling ‘Oog van Oss’ 2018. Behalve (samen) piano spelen en componeren improviseert Luuk graag carillons op keyboard. Hij heeft niet alleen talent voor muziek (o.a. super absoluut gehoor) maar ook voor bakken en koken. Geen piano/vleugel? Dan komt Luuk met zijn draagbare e-piano. Op uw verzoek brengt Luuk andere muzikanten mee.

DAPPER: