Over conssert

conssert staat voor: bijzondere muziekuitvoering.
De muziek kan variëren van klassiek t/m eigentijds.

conssert gaat voor inclusiviteit: een conssert is door en/of voor mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om naar een concert(zaal) te gaan; maar die toch een verzetje willen: als artiest of als publiek.

conssert is door ons (Luuk & Gijs) opgericht in Oss.

conssert : luisteren en kijken, genieten en applaudisseren; onze muzikanten zijn geen professionals maar houden evengoed van gezelligheid, een (vrolijke) noot en complimenten.

conssert is de organisatie voor uw ‘inclusief genieten concert’.

Onze eerste muzikant

Luuk Verheijden is geboren en getogen in Oss en heeft al 17 jaar met plezier pianoles bij Ricky van Lith (Oss). Hij speelt graag klassieke muziek van Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Frederic Chopin, Claude Debussy, Edvard Grieg, Franz Schubert, Robert Schumann en Amadeus Mozart. Zijn groeiend repertoire bevat ook eigentijdse muziek, zoals van Philip Glass, een ondeugende boogiewoogie en eigen composities, zoals ‘DAPPER’ (klik hieronder). Luuk heeft al diverse aansprekende recitals op zijn naam staan zoals bij de opening van het jaarlijkse FringeL FestivaL (Oss), het Kwartiermakers Festival (Nijmegen), de opening van de K26 tentoonstelling ‘Oog van Oss’ 2018. Behalve piano spelen improviseert Luuk graag carillons op keyboard. Luuk heeft niet alleen talent voor muziek (o.a. absoluut gehoor) maar ook voor bakken en koken. Als er geen (gestemde) piano of vleugel op locatie aanwezig is komt Luuk met zijn draagbare piano.

DAPPER: